Missió

Estem compromesos amb la reducció del consum d’energia dels nostres clients, reportant-los un plus de confort i un estalvi econòmic, a més d’obtenir un benefici mediambiental.

 

A Agefred volem ser un aliat tecnològic del sector energètic, assessorant, donant suport i proporcionant la nostra experiència en els àmbits del disseny, la instal·lació, el manteniment i la gestió de l’energia.

 

La nostra missió és oferir un servei integral de l’energia amb la finalitat d’optimitzar el consum energètic, assegurant un estalvi i ús eficient de l’energia. A més de garantir el confort dels nostres usuaris, també els lliurem de les funcions de suport, perquè guanyin en competitivitat, flexibilitat i qualitat de vida.

 

El nostre objectiu és que els clients disposin sempre de les màximes prestacions energètiques amb les millors garanties de qualitat, confort, estalvi i rendibilitat.

 

Per això, Agefred té una oficina tècnica altament capacitada per donar resposta a les necessitats del mercat energètic, operant sempre amb una filosofia de servei de qualitat amb total flexibilitat. Tenim solucions rendibles per a cada client i volem adaptar-nos a ells.

 

Ens comprometem a treballar seguint els nostres ideals de servei al client i constant millora, aplicant tota la nostra experiència a cada projecte, per aconseguir sempre la seva satisfacció.

Fotos-1_peq