NOU EDIFICI CORPORATIU ECHEVARNE

NOU EDIFICI CORPORATIU ECHEVARNE

NOU EDIFICI CORPORATIU ECHEVARNE

DETALLS DEL PROJECTE EN CURS

Localització

Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Descripció

Construcció del nou Edifici Corporatiu de Echevarne que albergarà un nou laboratori, oficines, magatzem i aparcament a Sant Cugat del Vallès (Barcelona). L’àmbit de les instal·lacions comprèn: sanejament, fontaneria, producció ACS, electricitat (MT / BT, fotovoltaica, etc.), gas natural, climatització, ventilacions específiques, veu i dades, TV IP i telefonia, detecció i protecció contra incendis, CCTV , control d’accessos, BMS, tractament d’aigües (depuració, descalcificació, desionització, osmosi, filtrat d’aigües pluvials), gasos tècnics, sales blanques, fred i calor industrial, reg, etc

Abast dels treballs

Fecha incio proyecto: ago -17

Fecha finalización prevista: feb – 2019

Presupuesto:11.200.000€

Client

QGAT LAB, S.A.